In mijn praktijk staat een  groot photon apparaat. (Er zijn maar 2 van deze apparaten in Nederland).

Door de grootte van het apparaat (4800 ledlampjes) is de werking veel sterker dan bij kleinere apparaten (64 ledlampjes).

De biophoton is een zacht laserlicht dat doordringt tot in de kern van de cel.

Hierdoor geeft het de cel direct nieuwe energie, zodat de cel zich kan herstellen waardoor genezing sneller plaatsvindt.

Deze therapie is 100% veilig voor volwassenen en kinderen van alle leeftijden en heeft geen bijwerkingen.

Behandeling met biophotonen is  eenvoudig en effectief.

Behandeling: je ligt  heerlijk op een behandeltafel  onder het photon apparaat.

Afhankelijk van de klacht variëert de behandelingsduur van enkele minuten tot een ½ uur.

 

De Biophotonen zijn voor allerlei doeleinden te gebruiken.


Denk hierbij o.a. aan pijnklachten, moeilijke stoelgang, zere gewrichten, spierproblemen, verstuiking, kneuzingen, slaapproblemen,

moeheid, lichte brandwonden, herstel na ziekten, emotionele balans herstellen, lymfesteem optimaliseren, huidproblemen enz.

Ook een antirimpel behandeling behoort tot de mogelijkheden!

De photon therapie is tevens zeer effectief in combinatie met de andere therapieën die ik toepas, zoals de Bachbloesem-, emotional freedom techniek- en bioresonantie therapie.

Extra informatie over fotonen:

Fotonen zijn lichtgolven, elektromagnetische golven, die door elk materiaal worden uitgezonden. Aan de karakteristiek van een golf kan men aflezen om welk materiaal het gaat. Fotonen zijn informatiedragers en sommige wetenschappers stellen fotonen eenvoudigweg gelijk aan informatie.

Bio-fotonen zijn fotonen die door levende organismen worden uitgestraald. Elke cel, orgaan, of lichaamsdeel heeft zijn eigen karakteristieken die in de biofotonen die het uitstraalt tot uitdrukking komen.

Geschiedenis

Reeds in 1923 ontdekte de Russische Prof. A. Gurwitsch biofotonen als een ultrazwakke lichtuitstraling van levende organismen (hij bestudeerde onder andere uien en gist). Ultrazwakke lichtuitstraling kan vergeleken worden met het waarnemen van kaarslicht op ongeveer 25 km afstand.

Later  in de jaren 1970 deed Prof. Dr. F.A. Popp van het Onderzoeksinstituut in Neuss (Duitsland) uitvoerig onderzoek naar biofotonen. Hij stelde vast dat biofotonen inderdaad informatiedragers zijn, die de celwerking aansturen. Biofotonen zorgen voor intra- en intercellulaire communicatie.

De fotonenemissie van een levend wezen of levende cel kan “coherent” zijn (gebundeld zoals laserlicht) of “incoherent” (diffuus zoals een gloeilamp). Een gezonde cel verspreidt een coherente fotonenemissie, terwijl incoherente emissie een aanwijzing is dat een cel “ziek” is.

Biofotonen en DNA

Eén van de taken van het DNA in de cellen is het verwerken van de informatie die werd verkregen door biofotonen. Volgens Prof. Popp vangt het DNA elektromagnetische frequenties met informatie (biofotonen) op, legt een deel van deze informatie vast, en straalt deze ook weer uit. Elk levend organisme, mens, dier en plant heeft in de celkern een DNA streng, die een optimale lengte heeft voor het ontvangen van electromagnetische frequenties.

Alleen als een cel via het DNA biofotonen informatie krijgt, kunnen chemische processen in een cel plaatsvinden. Eén biofoton kan via het DNA de chemische reacties in een hele reeks cellen aansturen. Per cel kunnen tot ongeveer 100.000 chemische reacties per seconde plaatsvinden.

Biofotonen creeeren derhalve een dynamisch web van coherent licht. Een systeem wat verantwoordelijk wordt gehouden voor de reacties in de cel alsook voor de cel communicatie door het hele organisme. Daarmee zorg draagt voor de totale regulering van het biologische systeem.

 

 

 

© Anneke van Reek 2006-2020 ~*~ Laatst bijgewerkt: 05-05-2020