Angsten

Klanten/referentie >>

Ik wil jullie laten weten wat Anneke voor mij en mijn dochters betekend heeft, maar i.v.m. de privacy van mijn dochters en mij doe ik mijn verhaal anoniem.

Inmiddels ben ik 3 maanden onder behandeling bij Anneke. Niet alleen ik, maar ook mijn dochters.

Ik ken Anneke al enkele jaren, ik wist dat ze een eigen praktijk had, maar niet in wat. In juli kwamen we elkaar tegen en raakte we in gesprek. Op dat moment zat ik net 1 maand in de ziektewet met burn-out klachten. Toen ze vroeg hoe het met mij ging ontplofte ik van de emotie. Ze zei dat ze me kon helpen en nodigde me uit om een keer langs te komen. De eerste afspraak was binnen 1 week. Wat ik toen voelde na het 1ste consult, was ongelofelijk. Ik voelde me een stuk rustiger en emotioneel lichter door de EFT (Emotional Freedom Techniques). Het was werkelijk een opluchting. Nu na vele behandelingen hebben veel gebeurtenissen uit het verleden de revue gepasseerd. Ik begin verbanden te zien tussen gebeurtenissen en gevoelens vanuit mijn jeugd en mijn heden daagse handelen en denken. Mijn (rot) huwelijk, echtscheiding, ex-man en gebeurtenissen daarna zijn ook uitvoerig aan bod gekomen. Door het veilige en vertrouwelijke gevoel wat Anneke mij gegeven heeft tijdens de gespreken, heb ik, voor het eerst, mijn diepste geheimen, verlangens en angsten uitgesproken. Bij andere hulpverleners hield ik hierover altijd mijn mond. Anneke wist ook precies te vinger te leggen op de zere plek.
Door de behandelingen bij Anneke ben ik anders in het leven komen te staan. Ik had voordat ik bij Anneke kwam, veel moeite met contact met mensen. Ik vond het lastig een gesprek te voeren zonder mijn gesprekspartner continu te "scannen" hoe ze op mij reageerde. Doordat ik nu zekerder ben geworden, gaan de gespreken met mensen veel natuurlijker. Ik was heel vaak moe. Langzaam begin ik ook meer en meer energie te krijgen en voel ik me beter in mijn vel.
Ik ben ook doorgemeten door het L.I.F.E apparaat. Het was een bijzondere ervaring.

Met mijn jongste dochter is Anneke gelijk met EFT begonnen. Mijn dochter stond op het punt de grote stap te maken naar het voorgezet onderwijs. Ze had hier letterlijk slapeloze nachten van. (Faal)angst, onzeker zijn, bang om gepest te worden, weerhielden mijn dochter van een goede nacht rust. Mijn dochter lag vaak tot 23:00 uur wakker in haar bed. Als mijn dochter dan eindelijk in slaap gevallen was, was dat meer een onrustige slaap, dan een slaap waarbij ze uitgerust wakker werd. In het 2de consult heeft Anneke actief met mijn dochter hieraan gewerkt. Heel rustig heeft Anneke mijn dochter zelf haar angsten laten uitspreken en door middel van EFT de emotie bij de angsten weg geklopt. Ik kreeg een heel andere dochter terug. Als ik mijn dochter om 20:30 naar bed stuur, ligt ze vaak binnen een half uur lekker te slapen. Ook wordt ze uitgerust wakker. We zijn allebei in de zevende hemel. De overgang naar het voortgezet onderwijs heeft mijn dochter uiteindelijk zonder al te veel problemen genomen.
Door omstandigheden is er weinig/geen contact met haar vader meer. Door wat er allemaal gebeurt is, was mijn dochter heel, heel, heel boos. Ze gaf aan dat de boosheid voor haar vader zo groot was als een mammoet. Mijn dochter nam het woord papa niet eens in haar mond, het was altijd "hij" of "hem". Ook hier heeft Anneke met mijn dochter intensief aan gewerkt. Zoals mijn dochter het omschreef; De mammoet, van boosheid, werd langzaam haartje voor haartje kaal geknipt. Toen werd het een olifant en nu is er helemaal geen olifant meer. Uiteindelijk nam mijn dochter het woord "papa" weer in de mond.
Mijn dochter is ook doorgemeten door het L.I.F.E. apparaat.

Tijdens het 1ste consult met mijn oudste dochter kwam er duidelijk naar voren dat ze te weinig at. Anneke heeft mijn dochter met het L.I.F.E apparaat gemeten. Er bleken veel voedingsstoffen niet of nauwelijks aanwezig te zijn in haar lichaam. Hierdoor was mijn dochter lichamelijk erg moe, waardoor angsten erger werden. Anneke heeft mijn oudste dochter een voedingsadvies gegeven en ondersteunende supplementen. Dit heeft van mijn dochter, binnen 2 weken, een beter gehumeurde meid gemaakt.
Het 1ste jaar op het voorgezet onderwijs is voor mijn dochter heel moeizaam verlopen. Ze heeft veel angsten gekend naar haar vader toe. Mijn dochter is uiteindelijk naar een psycholoog geweest. Mijn dochter heeft wel over haar angsten kunnen praten en mee "leren" omgaan, maar ze zijn nooit weggeweest. Ook hier heeft Anneke met mijn dochter aan gewerkt. Mijn oudste dochter heeft een ontzettend groot verantwoordelijkheids gevoel naar mijn en haar zus toe. Tijdens het fietsen naar school zorgde dit vaak voor woordwisselingen en onenigheid onderling. Hier heeft Anneke met mijn dochter ook aan gewerkt. Mijn oudste dochter heeft dit los kunnen laten, waardoor het fietsen een stuk prettiger gaat. Ze geeft ook aan dat het contact met haar klasgenootjes hierdoor ook een stuk beter verloopt.

De behandelingen bij Anneke hebben ons niet alleen individueel geholpen, maar ook de harmonie in ons gezin is gegroeid. Er is de laatste tijd veel minder ruzie en onenigheid. Het contact tussen de meiden onderling gaat ook vele keren beter. Ze kunnen elkaar beter "verdragen" en hebben veel lol met elkaar. Ze lopen elkaar minder af te katten, ruzie te maken of elkaar te slaan.


Tot op heden heeft dit alles, mij en mijn dochters ontzettend veel tijd en energie gekost. We zijn er nog niet, maar alle inspanning tot op heden en in de toekomst zijn het RUIMSCHOOTS WAARD.

Anneke uit de grond van mijn hart DANK JE WEL!!!!

Terug
© Anneke van Reek 2006-2020 ~*~ Laatst bijgewerkt: 05-05-2020