Hypoglyceamie

Klanten/referentie >>

In maart 2010 ben ik voor het eerst bij Anneke in de praktijk geweest. Op dat moment was het een maand voor mijn 36e verjaardag.

Ik had het jaar daarvoor een diagnose bijnierkanker gehad van het ziekenhuis Walcheren. Na doorverwijzing naar Erasmus MC bleek dit evenwel niet zo te zijn terwijl mijn labwaarden er wel op duiden. Mijn klachten waren moe, moe, moe, wegrakingen, sterk schommelende bloeddruk (waarvoor ik meermalen op IC heb gelegen) en door alle zorgen was ik emotioneel helemaal op. Het Erasmus MC en lokale ziekenhuis wisten niet wat ze met mij aan moesten.

Naast bovengenoemde klachten kampte ik mijn hele leven al met problemen in mijn gewrichten en rug. (maar dat vond ik niet zo belangrijk dat hoorde gewoon bij mij) en was mijn menstruatiecyclus een grote chaos.

Bij Anneke gekomen was er allereerst een luisterend oor voor mijn verhaal. Ze vond me niet raar (zegt eerst dat ze kanker heeft en dan is het niet zo) en ook voor alle andere emotionele bagage uit mijn verleden had ze aandacht. Het was wel grappig want ikzelf ervoer mijn emotionele verleden als voorbij en goed verwerkt.

Ik werd aangesloten op de LIFE en er kwam al meteen uit dat ik hypoglyceamie heb. Dit is simpel gezegd het tegenovergestelde van suikerziekte en hierdoor heb je een sterk schommelende bloedsuikerspiegel. Verder werd ik op een glutenarm dieet gezet. Dit hield in dat ik elke 1,5 uur een eetmoment moest inbouwen. Verder helemaal niks tussendoor, nog geen snoepje of kauwgumpje. Suiker en honing waren eveneens verboden terrein. Daarnaast kreeg ik ter ondersteuning bach bloesems aangeboden. Ook heeft ze een goede multi vitamine voorgeschreven.

Je wilt niet geloven hoe snel ik vooruit ging. Voorheen at ik minsten 8 bruine boterhammen per dag (zit dus tarwe in). Ik was niet meer moe en kreeg weer energie. Ook de weg rakingen bleven na een week of 2 helemaal weg. Ik wist echt niet wat mij overkwam.

Inmiddels zijn wij ruim een jaar verder en zit ik op een eetschema van ongeveer om de 2 uren eten en ook mag ik af en toe wel suiker in mijn voeding toelaten.

Voor Anneke was dit nog maar het begin van de behandeling. Ik bleef haar geregeld zien en tijdens onze spontane gesprekken over van alles en nog wat, werd er tussendoor door EFT een hoop emotionele ballast opgeruimd. Hierdoor ben ik zelfs tot een carrierswitch overgegaan, iets wat ik al jaren van plan was en nu was de tijd ineens rijp dat ik de sprong durfde te wagen.

Mijn gewrichtspijnen en menstruatieproblemen heeft ze behandeld met het LIFE apparaat en met de FUTON. In eerste instantie wilde ik hier niet mee werken omdat ik niet van hocus pocus houdt. Het moet echter gezegd worden “Mijn gewrichtspijnen zijn weg” en “de menstruatie verloopt zonder pijn en geregeld” er kan geen andere verklaring voor zijn dan Anneke haar LIFE en FUTON.

Waarom ik Anneke aanraad –naast bovengenoemde zaken- is:

Terug
© Anneke van Reek 2006-2020 ~*~ Laatst bijgewerkt: 05-05-2020