L.I.F.E. (bioresonantie)

Klanten/referentie >>

We zijn al jaren op zoek naar de juiste manier en eventuele behandelingen voor onze zeer gecompliceerde zoon, Joost.
Joost heeft een verstandelijke beperking, epilepsie, ADD en ernstige gedrag- en leerproblemen. Hierdoor draait ons hele gezinsleven rondom hem, als Joost thuis is vraagt hij alle aandacht. Ik riep al vanaf dat Joost 6 weken was dat er wat loos was met dit ventje.
Hij had zo klein als hij was al driftbuien dat hij blauw aanliep en oogcontact was er eigenlijk nooit, knuffelen wilde hij niet. Hij huilde als hij wakker was, eigenlijk altijd. Wilde alleen maar bij je hangen en gewiegd worden.
Maar overal waar ik mijn zorgen liet blijken werden ze weg gewuifd en afgedaan met de kreten: "Hij is niet zo snel" en "Het is zeker de eerste", dus ja de overbezorgde moeder. Maar toen zijn broertje Thijs geboren, werd was het mij snel duidelijk dat ik gewoon gelijk had. Dus de strijd begon. Joost is begonnen op een reguliere basisschool, maar was echt dood ongelukkig en gaf dit duidelijk aan met gezegdes zoals: "Mama de kindjes vinden me gek, want ik kan niet kleuren".en zo ging hij dus op den duur krijsend en hangend aan mijn benen naar school.
Totdat ik het beu was om iedere dag te horen te krijgen dat Joost moeilijk was op school en ik dus duidelijk heb gemaakt dat ik wilde dat Joost direct getest zou worden.
Gelukkig voor Joost ging het vanaf dat moment wel snel, maar naar mijn zin was het eigenlijk gewoon te laat, want een kind van 4 jaar dat geen plezier in het leven heeft klopt niet.
Maar goed Joost zat al heel snel op Speciaal Basisonderwijs, waar hij gelukkig wel opbloeide, maar wel een moeilijk "zorgen" kind bleef.
Hij gebruikte al snel behoorlijk zware medicatie zoals Risperdal, Frisium, Melatonine en dan waren er al behoorlijk wat verschillende medicatie gepasseerd, maar vaak leidde dit tot behoorlijke negatieve bijwerkingen van huiduitslag tot acute bloedingen in zijn mond. Ik liep toen al bij De Hans Berger Kliniek in Breda, want naar mijn inziens was Joost een te complex geval waar de medici bij ons, in het ziekenhuis, niet genoeg ervaring mee hadden. En in de Hans Berger Kliniek hebben ze dat wel en ik werd eindelijk gehoord.
Totdat ik aangaf dat het met Joost niet goed ging, hij ging in zijn algehele ontwikkeling totaal achteruit zoals spraak, motoriek en vooral gedragsproblemen.
Dit leidde tot een opname van 5 weken in de Hans Berger Kliniek, waar Joost volledig getest werd.
Daar werd dus duidelijk dat Joost in een ontwikkelingsdepressie zat waardoor dus inderdaad alles achteruit ging en ik dus een kind had die niks meer deed dus weer geen plezier meer in het leven had en toen was hij dus 7 jaar oud. Joost bleek dus niks van heel de wereld te begrijpen alles wat voor ons van zelf sprekend is ,is het dus voor hem niet.
Hij moest naar ZMLK onderwijs, maar ook dat ging niet zonder slag of stoot. Want je moet dan eerst een indicatie hebben, en voordat je die hebt ben je enige weken verder. Dus Joost nog eens 5 weken langer thuis gehad na de 6 weken zomervakantie. Dus ik had een mannetje thuis, die totaal de weg kwijt was doordat hij alle structuur, waar wij zo voor waken, kwijt was.
Nu hij op De Deltaschool (ZMLK) zit hebben we al een groot probleem opgelost.
Joost gaat met plezier naar school. Hij hoeft niet meer continue te zeggen dat hij iets niet kan, want er is niks zo erg dan hele dagen dingen moeten doen die je niet kunt en niet begrijpt wat ze van je willen.
Maar Joost zijn slaapproblemen, gedragsproblemen (agressie) bleven in behoorlijk ernstige mate.
En na 10 jaar zelden een nacht door te kunnen slapen liepen mijn man en ik ook op ons tandvlees, want ieder uur een bang kind aan je bed die je toch goed moet begeleiden gaat niet in je koude kleren zitten. Dus zoals iedere dag weer verder op zoek naar iemand die maar een klein beetje verluchting kon geven.
Joost liep al bij een geweldige Osteopaat Rene Zweedijk, die Joost helpt bij ontspannen, epilepsieproblemen en vooral Joost zijn kaakstand problematiek geweldig behandelt, zodat Joost zijn tanden weer doorkomen.

Nu werd ik door een vriendin van me gewezen op een Orthomoleculair Natuurgeneeskundige Anneke van Reek, want zij was daar ook geweldig door geholpen.
Dus ik een afspraak gemaakt bij Anneke en ik er dus de eerste keer naartoe. Alleen, want dat leek mij en Anneke verstandiger.
Het was ook maar goed want we hebben 3 uur lang, alles besproken over hoe het er bij ons dag in, dag uit aan toegaat.
Ze kon niks beloven maar wilde ons heel graag helpen.
Ze had net een nieuw apparaat L.I.F.E. genaamd en daar wilde ze Joost op aansluiten, als hij dat toe zou laten. Wonder boven wonder deed Joost het zo en voelde er zich ook gelijk op zijn gemak. Joost bleek na ontlastingonderzoek behoorlijk wat slecht candida bacteriën te hebben in zijn darmen en ook daardoor kun je grote gedragsproblemen krijgen.
Dus Joost kreeg Bach Bloesem druppels, voedingssuplementen, vitaminen, aangepast voedingspatroon zoals geen melkproducten van de koe, suikers en varkensvlees.
En na verloop van tijd kregen we een andere Joost hij is een stuk rustiger en het grootste wonder hij slaapt de hele nacht door.
Zij kwam erachter dat Joost zeer gevoelig is voor elektriciteit en dat er waarschijnlijk op de plek waar zijn bed stond bepaalde stralingen zijn waar hij niet tegen kan.
Dus wij zijn kamer verandert en hem van zijn waterbed afgehaald en echt waar Joost heeft vanaf de eerste nacht dat hij op zijn nieuwe plek en nieuwe bed lag geslapen en dus echt een hele nacht achter elkaar.

Zelfs als ik Anneke bel van "het gaat nu echt niet" en ze behandelt hem op afstand met L.I.F.E. kunnen we het direct merken. Als voorbeeld: zit hij op dat moment heel erg woedend boven, komt hij rustig naar beneden. Voor ons is het een zeer welkom wonder.
Ik heb ook al familieleden, vrienden en kennissen door verwezen en stuk voor stuk komen ze echt herboren terug.
Joost loopt nu een jaar iedere maand bij Anneke en we hebben nog wel eens dalen maar die duren korter dan voorheen.
Voor ons een hele verademing, ik kan het iedereen aanraden.

Terug
© Anneke van Reek 2006-2020 ~*~ Laatst bijgewerkt: 05-05-2020