Voedingspatroon

Klanten/referentie >>

Mam, ik heb een afspraak voor je gemaakt bij Anneke van Reek Natuurgeneeskundig therapeut. Met deze mededeling kwam mijn dochter Linda bij mij binnenvallen. Mam was daar helemaal niet blij mee,en vond het eigenlijk maar niks.
Ik heb een chronische ziekte namelijk Colitus - Ulcerosa (chronische darmontstekingen) en daar had ik in februari een dikke darm onderzoek voor ondergaan en alles was "goed".
Toch voelde ik mij belabberd, moe, en alleen maar moe, uitgeput, hartkloppingen, spierpijn algehele malaise dus. Ik begreep niet dat ik mij dan toch zo rot voelde en je gaat je van alles in je hoofd halen.
Dus mijn dochter had op 19 april om 10 uur een afspraak bij Anneke gemaakt.
Die morgen naar Anneke, eerst een gesprek en dan door middel van contacten om hoofd, polsen en enkels aangesloten op een apparaat met de volgende diagnose.
Slecht werkende alvleesklier, maagzweer en sterk schommelende suikerspiegel.
Anneke heeft mij heel goed uitgelegd dat mijn voedingspatroon, wat ik mij eigen aangeleerd had vanwege de chronische ziekte, totaal verkeerd was.
Met tips en een adviesvoedingslijst ging ik, toch nog sceptisch, naar huis.
Het was maar één dag moeilijk om mijn voedingspatroon te veranderen. Daarna ging ik mij beter en beter voelen, en de algehele malaise verdween met de dag.
Mijn energie kwam weer terug en voelde me een totaal ander mens.
Ik kan het wel van de daken schreeuwen, zonder extra medicijnen, maar met een ander eet- en drinkpatroon en een goed gesprek, voel ik mij herboren.
Anneke, en mijn dochter, hartstikke bedankt voor hoe ik mij NU voel.

Goes 2 juni 2007, Joke de Feijter-Knuijt

Terug
© Anneke van Reek 2006-2020 ~*~ Laatst bijgewerkt: 05-05-2020